ML behandeling 

Ik heb mijn drempels een ml behandeling gegeven, kwam vorige week bij mijn oom in de garage ,en daar zag ik wel een heel apart ding liggen. 
ik zeg van was dat voor een ding,hij vertelde mij dat hij dat zelf eens had gemaakt.en dat je daar ml in kan doen,en dan mooi de heele drempel kan voorzien met ml.ZONDER DAT JE GATEN MOET BOREN IN DE DREMPELS. er zit een lange slang aan met op het vooreinde een roterende kopje waar de ml uitspuit en zo de drempel goed voorziet van ml ,aan alle kanten.
 
f
Hierboven zie je de ml,en je bent voor een korte wielbasis 3 busjes nodig,en voor een lange wielbasis 4 busjes.dan doe je het goed zeg maar.
De busjes ml kosten 6 euro per bus. 
Dus das het geld nog niet .
 


Door de rubber achter in de drempel te verwijderen kan hierdoor de slang naar vooren tot ongeveer half je voordeur,dan trek je stukje bij stukje de slang langzaam terug.en de koker loopt leeg,de koker is aangesloten op een compressor met dan ongeveer 2 bar druk

dan ga je naar je voorkant bij halverwege de voordeur aan je drempel daar zit nog een rubber,en dan steek je de slang weer naar binnen en doet het laatste stukje naar vooren.
wij hebben  bij de linker kant het achterwiel eraf,maar bij nader inzien had dat niet gehoeven. dus aan de rechter kant hebben we gewoon wiel late zitten.

Hier word de koker gevuld met de ml, let op het RODE KRAANTJE AAN DE BLAUWE SLANG bij het stukje bij stukje terug trekken van de slang in de drempel word hiermee de ml toevoer aan en uit gezet DIT IVM ANDERS DE ML TE VEEL EN TE SNEL LEEGLOOP OP 1 PLEK. tevens heb ik de binnen kanten van mijn deuren een ml behandeling gegeven maar dit gedaan met de bekende spuitbusjes ml en daar helaas geen foto,s van gemaakt.
ik zeg maar zo je ziet het niet,maar zorgt wel dat je bus minder snel gaat rotten in de drempels,en ik heb gemerkt bij mijn vorige T4 dat de drempels bij de instappen wel eens wilden rotten. Dus bij deze bus die ik nu rij zal dat minder snel gebeuren na de ml behandeling.
 
Groetjes van Appie Kuiper nr 310 oet winschoten.
 
Ik heb nog wat gevonden voor de ML/tectyl behandeling,
ik zag tussen de tips en trucks een stukje staan van iemand die daar zelf een sproeilans voor heeft gemaakt, nou is er in de handel een slangetje te krijgen die op de spuitdop vast zit. Ino-tec maakt deze dingen, ik heb deze slang gekregen van een garage bedrijf.

groetjes Olaf 476

i.v.m. zoekmachines (die alleen deze pagina laten zien) druk op de vw t4 knop voor de gehele homepage